Kokemus on paras opettaja

 

Olemme välittävä, yhdessä tekevä ja henkilökohtaista kasvua tukeva B2B-asiakashankintaan erikoistunut yritys, jonka tehtävä on iskeä kiinni myyntimahdollisuuksiin.

Uusasiakashankinnan ensimmäinen vaihe ulkoistetaan tulevaisuudessa aivan yhtä usein ja helposti kuin siivouspalvelut. Oval Companyn palvelussa korostuu henkilökohtaisuus, asiakaskohtaisesti räätälöidyt toimintamallit, selkeys ja ymmärrettävyys. Varmistamme parhaat tulokset hyödyntämällä inbound-, outbound– ja Smartbound-palveluitamme.

Arvojamme ovat keskinäinen luottamus, yhdessä tekeminen, välittäminen ja kiittäminen, rohkeus ja avoimuus.

Olemme innostuneita työstämme, ja se välittyy kaikessa mitä teemme. Yhteinen menestys kulkee meillä aina henkilökohtaisen menestyksen edellä.

Referenssejä

Mitä asiakkaamme meistä kertovat?

Teemu Pitkänen

Teemu Pitkänen

Meillä ALD Automotivella työskennellään aktiivisesti asiakasmahdollisuuksista käsin ja tähän tarpeeseen Oval Companyn tuottama lisäarvo realisoituu.

Mikko Vuorio

Mikko Vuorio

Oval Company on tehnyt valtavan arvokasta työtä tilanteessa, jossa meidän on ollut välttämätöntä saada leveä peitto nopeasti
markkinoille.

Mia-Iris Puhakainen

Mia-Iris Puhakainen

Pidän erityisesti siitä, miten Oval Company tuo uusia kehitysideoita parantamaan yhteisiä toimintatapojamme ja asiakaskokemusta.

Simo Vesterinen

Simo Vesterinen

Tiedollajohtaminen on moniulotteinen aihealue omaksua. Yhteistyö Oval Companyn kanssa on kehittänyt myyntiämme ja viestiämme monilla osa-alueilla.

Sofia Maunula

Sofia Maunula

Saimme päivityksen uusista
LinkedIn-median tarjoamista mahdollisuuksista ja paljon uusia ideoita tehostamaan markkinointiamme.

Haluaisitko sinä päästä vaikeasti saataviin tapaamisiin?

Kysy meiltä 4 neuvoa, miten voit tehdä sen itse.

Ota yhteyttä