Tiimimme uudet vahvistukset: Satu ja Roope

Tiimimme uudet vahvistukset: Satu ja Roope

Oval Companylla on syksyn aikana aloittanut kaksi uutta asiakaspäällikköä, jotka haluamme esitellä myös teille. Tällä viikolla Perjantaiportaissa kurkataankin Satu Kainulaisen ja Roope Palmin ajatuksiin työstään myynnin parissa meillä Oval Companylla. Satu ja Roope, olkaa hyvät!

 

Kuka olet ja mistä tulet?

Satu: Olen koulutukseltani hallintotieteiden maisteri ja tradenomi. Olen työskennellyt aiemmin retail-puolella, ja myymälävastaavan työssä on kertynyt kokemusta myös esimieshommista. Myynti on silti se juttu, jota haluan eniten tehdä!

Roope: Olen tradenomi ja tehnyt B2B-myyntiä jo vuosia. Suomen lisäksi olen työskennellyt Taiwanissa, jossa asuin kuusi vuotta.

 

Salainen vahvuutesi myynnin ammattilaisena?

Satu: Luen vapaa-ajallani paljon myynnistä, johtamisesta ja asiakaskokemuksesta.

Roope: Ymmärrän mandariinikiinaa. Perheeni on kaksikielinen ja olen opiskellutkin sitä vähän.

 

Miksi juuri Oval Company?

Satu: Olen aina tiennyt haluavani työskennellä myynnin puolella. Kesällä silmiini osui Oval Companyn poikkeuksellisen mielenkiintoisen oloinen työpaikkailmoitus, ja otin yhteyttä.

Roope: Jan oli aiemmin asiakkaani Reguksella. Huomasin jo tuolloin, että tullaan hyvin juttuun. Kun huomasin, että Oval Companyyn haetaan porukkaa myyntiin, päätin hakea.

 

Rekryprosessi ja perehdytys – mikä fiilis jäi?

Satu: Tulin heti toimeen Oval Companyn väen kanssa, mutta töitä hakiessani myyntiin ei kuitenkaan haettu vielä ketään. Lauri ja Jan lupasivat palata asiaan mikäli myyjiä tarvittaisiin, ja näin tosiaan kävikin.

Roope: Rekryssä kaikki meni normaalisti ja hyvin. Perehdytys oli harvinaisen hyvä, myös projektien osalta. Aina näin ei ole!

Satu: Perehdytys oli tosiaan hoidettu mahtavasti! Pidin siitä, että ideoita sai tuoda esiin molemmin puolin. Huomasin nopeasti, että Oval Companyssa myyntiä tehdään erilaisesta näkökulmasta käsin kuin mihin olin aiemmin tottunut. Tämä on siis hyvä paikka työskennellä myös vaihtelun vuoksi.

Roope: Oval Companylla ei tarvinnut istuskella tyhjän panttina. Kaikki oli laitettu laitteita ja käyttötunnuksia myöten valmiiksi, ja hommiin pääsi nopeasti kiinni.

 

Oval Companyssa pyritään siihen, että kaikki johtaisivat myös itse itseään. Miltä tällainen johtamisfilosofia on tuntunut?

Satu: Olen yrittäjäperheestä ja varmaan siksi luonteeltani itsenäinen ja yrittäjähenkinen. Siksi pidän itseni johtamisen ajatuksesta. Samalla täällä on hyvät työkaverit, eli kysyä voi tarvittaessa.

Roope: Täällä on mukava johtaa itseään, kun on hyvä yhteishenki ja selkeät työkalut työskentelyyn. Niin kuin ideakirja.

Satu: Tykkään myös ideakirjasta! Sen käyttö tekee tavoitteista konkreettisia – ilman kirjaa ne eivät olisi missään ylhäällä. Sen sijaan että joku muu katsoisi myyntituloksesta, onko tavoitteet saavutettu, voin tehdä sen itse. Tämä on juuri sellaista uutta otetta, josta tykkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *