Referenssi: ALD

Referenssi: ALD

 

Pitkäaikainen yhteistyö on hedelmällistä sen kaikille osapuolille. Koska olemme erityisen ylpeitä jokaisesta pitkän linjan kumppanistamme, haluamme tänä perjantaina jakaa ALD Automotiven kokemuksia yhteisestä matkastamme.

 

ALD Automotive on maailmanlaajuisesti kolmanneksi suurin huoltoleasing-palveluita tuottava yritys, jonka autokanta kattaa kaikkiaan yli miljoona ajoneuvoa. Käytännössä ALD:n porukka pitää huolta siitä, että yritysautoilu tapahtuu mahdollisimman helposti ja kustannustehokkaasti heille ulkoistamisen ansiosta.

Yli 40 maassa toimiva yritys kattaa Suomessa noin 23 000 ajoneuvoa – aikamoisen määrän! ALD Automotive onkin Suomessa alansa johtava yritys, jota suosittelee 97 prosenttia asiakkaista.

 

Meillä on ollut kunnia olla yksi osa yrityksen menestystarinaa Suomessa jo neljän vuoden ajan. Teemu Pitkänen ALD Automotivesta:

 

Teemu Pitkänen

Teemu Pitkänen

Olemme käyttäneet Oval Companyn uusasiakashankinnan palveluita jatkuvana jo vuodesta 2013 lähtien.

Meillä ALD Automotivella työskennellään aktiivisesti asiakasmahdollisuuksista käsin, ja tähän tarpeeseen Oval Companyn tuottama lisäarvo realisoituu. Olemme yhteisen matkan aikana kirkastaneet tarinaamme ja rakentaneet systemaattisen toimintamallin myynnin alkupäähän.

Oval Companyn ensikontaktien säestämänä olemme saaneet arvokkaiden tapaamisten lisäksi äärimmäisen arvokasta markkinatietoa potentiaalisten uusien asiakkaiden tilanteista, tavoista ja aikatauluista. Myyjämme ovat kokeneet, että heitä tuetaan, ja että fiksulla tekemisellä juuri oikean kumppanin kanssa säästyy paljon aikaa.

Jos haet pitkäjänteistä uusasiakashankinnan kumppania, suosittelen harkitsemaan Oval Companya. Pitkä kokemus on osoittanut meille kumppanimme ammattitaidon, oma-aloitteisuuden ja vastuullisuuden.