Peabin Mia-Iris Puhakainen: Oval Companyn kanssa olemme samaa tiimiä

Peabin Mia-Iris Puhakainen: Oval Companyn kanssa olemme samaa tiimiä

Parhaimmillaan ulkoistettu palvelu on tiimityötä, jossa molemmat osapuolet heittäytyvät työhön antaumuksella ja tavoitteet ovat yhteiset. Juuri tällaiseksi kuvailee Peab Toimitilojen yhteyspäällikkö Mia-Iris Puhakainen Peabin ja Oval Companyn yhteistyötä.

Peabin ja Oval Companyn yhteistyö alkoi vuonna 2017. ”Aloittaessamme yhteistyötä olin tilanteessa, jossa kaipasin myyntiin ja uusasiakashankintaan lisävauhtia oman panokseni lisäksi” kuvailee Mia-Iris Puhakainen lähtötilannetta. Puhakainen kilpailutti alan toimijoita, mutta koki yhteistyökumppanin valinnan olleen lopulta yllättävän helppo, sillä Oval Companyn toiminta oli jo tarjousvaiheessa hyvin selkeää ja ammattimaista. ”Jo kilpailuttaessani palveluita tuntui siltä, että he todella ymmärsivät tarpeemme” kertoo Puhakainen.

Vuoden aikana on tapahtunut paljon. Oval Company on kartoittanut satojen yritysten toimitilatarpeet pääkaupunkiseudulla ja sopineet kymmeniä tapaamisia Peabin myynnille. Samalla Oval Company on päässyt kehittämään lähestymistä yrityksiin entistä asiakaskeskeisemmäksi ja sitä kautta myös vahvemmin Peabin arvoja tukevaksi. Arvopohjaista sisältöä ovat päässeet lukemaan LinkedIn-palvelussa tuhannet käyttäjät.

Yhteisissä sparraushetkissä kehitetään ja kehitytään puolin ja toisin

Puhakainen kertoo yhteistyön toimivan ja tuottaneen onnistumisia ja tuloksia. ”Ennen kaikkea olen ollut tyytyväinen palvelun henkilökohtaisuudesta. Yhteistyömme ei ole ainoastaan Oval Companyn tukea myynnillemme, vaan olemme todella yhtä tiimiä ja kehitämme palvelua yhdessä. On hienoa, että sparraamme toisiamme puolin ja toisin” Puhakainen kuvailee.

Puhakainen kertoo yhteistyön myös syventyneen vuoden aikana ja parhaillaan otetaan uusia harppauksia eteenpäin. ”Kehitämme parhaillaan yhteisiä tavoitteita ensi vuodelle ja yhteistyömme tulee tiivistymään entisestään.”

 

Kovatkaan tavoitteet eivät saa Oval Companya tutisemaan

Puhakainen arvostaa sitä, että Oval Companylla on rohkeutta sitoutua koviinkin tavoitteisiin. ”He eivät todella lannistu kovienkaan tavoitteiden edessä vaan paiskivat töitä onnistumisen eteen. Me seisomme samalla viivalla ja lähdemme yhdessä kohti tavoitteita. Se on hienoa” sanoo Puhakainen.

”Oval Company tarjoaa henkilökohtaista palvelua. He heittäytyvät asiakkuuteen ja projektiin antaumuksella ja asiakasymmärrys on huippuluokkaa. Tunnen, että heillä on tässä sydän mukana ja se tuntuu hyvältä. Tästä on hyvä jatkaa” summaa Puhakainen.

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Yritys työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkeä, joista Suomessa työskentelee noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen ja teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5.1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *