Myyntijohtaja – Oval Companyn Perjantaiportaat auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi

Myyntijohtaja – Oval Companyn Perjantaiportaat auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi

Meillä on ollut tapana lopettaa viikko urheiluun. Aloimme kutsua nopeasti perinteikkääksi muodostunutta porrastreeniämme perjantaiportaiksi. Uusi blogimme sai luontevasti nimensä tuolta perinteeltä.

Perjantaiportaat-blogi on suunnattu myynnille ja myyntijohtajille ja sen tarkoitus on antaa ideoita, ajatuksia ja eväitä tavoitteisiin pääsemiseksi. Autamme myyntiä pääsemään huipulle porras kerrallaan – joka perjantai.

Aiemmin sarjassa on ilmestynyt neljä osaa:

 

Miten päädyimme iskemään kiinni myyntimahdollisuuksiin?

Ensimmäisessä kirjoituksessa avaamme Oval Companyn taustaa. Mitä ajattelemme outboud-markkinoinnin väitetystä kuolemasta? Mitkä ratkaisut – inbound vai outbound – ovat tätä päivää? Entä mitä tapahtuu, jos nämä kaksi yhdistää?

 

Inbound+outbound=smartbound 

Smartbound on nimensä mukaisesti fiksu juttu. Olemme mahdollistaneet inboundin ja outboundin yhdistämisen palvelukokonaisuudeksi, joka mahdollistaa entistä tuloksellisemman markkinoinnin. Teksti on sinulle, joka olet kiinnostunut myyntimahdollisuuksien maksimoinnista.

 

Outboundin 12 elintärkeää ulottuvuutta, osat 1 & 2: Ihminen ja Tavoitteet

12-osaisessa oubound-markkinoinnin sarjassa avaamme menestysreseptiä tehokkaaseen myyntityöhön. Ensimmäisessä osassa paneudutaan ihmiseen. Kerromme, millä keinoilla opimme johtamaan itse itseämme sekä kasvamaan ammattilaisina vuosi toisensa jälkeen.

Toisessa osassa puhutaan tavoitteiden merkityksestä. Ilman kokemusta tavoitteidensa saavuttamisesta tuntee jääneensä tuuliajolle. Onnistuneen myynnin takana on ihminen, joka tuntee tavoitteensa niin yksityis- kuin ammattielämän puolella.

 

Ps. Tilaa oikeasta laidasta uutiskirjeemme, niin saat kootusti sähköpostiisi blogikirjoituksemme kerran kuukaudessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *