Kova kasvu mahdollistaa rekrytoinnin – haemme lisää joukkuepelaajia

Kova kasvu mahdollistaa rekrytoinnin – haemme lisää joukkuepelaajia

Meillä on ollut ihan mieletön vuosi – tekemistä on riittänyt ja jatkuva kiire on tuonut paljon positiivista mukanaan. Pysyäksemme vauhdissa tarvitsemme töille lisää tekijöitä!

Elämme siis kasvun aikaa. Joka päivä teemme duunia sen eteen, että saamme asiakkaamme menestymään. Se vaatii asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämistä ja tiiviistä yhteistyötä asiakkaittemme kanssa. Tähän mennessä se on tuottanut hyvää tulosta ja lisää töitä, ja uskomme vakaasti niin olevan tulevaisuudessakin. Asiakkuutemme ovat lähes poikkeuksetta pitkäaikaisia ja olemme iloisia ja ylpeitä saamastamme palautteesta.

Tekemistämme ei siis rajaa palveluittemme myyminen, vaan niiden oikealla asenteella ja mielettömillä persoonallisuuksilla varustettujen ihmisten rekrytoiminen tiimiimme. Vinkkaa meille, jos tiedät missä puussa ne kasvavat!

Ketkä sopivat tiimiimme?

Toiminnassamme olemme avoimia ja kokeilunhaluisia. Meitä ohjaa halu auttaa asiakastamme parempiin tuloksiin joskus aivan uusillakin tavoilla – sitä odotamme kaikilta. Meillä henkilökohtaiset ominaisuudet painavat vaakakupissa koulutusta, taustaa ja CV:tä enemmän. Persoonallisuus ja erilaisuus ovat meillä pelkkä plussaa. Tärkeintä on, että henkilöstömme on valmis kehittämään itseään ja haluaa kehittyä myös ihmisenä – oikea asenne ratkaisee.

Ideaalityöntekijämme on innostuja, luonteeltaan positiivinen ja sosiaalinen. Järjestelmällinen ja nopeasti oppiva. Ja tietysti tiimipelaaja.

Päivärutiineissa kannustaminen ja kuunteleminen, lupauksena avoimuus ja luottamus

Johtamistyylissämme ydinajatus on siinä, että autamme sinua johtamaan itse itseäsi fiksummin. Edellytämme, että olet valmis tekemään paljon töitä itsesi kehittämiseen, ja avoimuus tarkoittaa meillä sitä, että kuuntelemme myös ideoitasi. Työ tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, ja tiimissä tuemme toinen toisiamme onnistumisiin.

Kulttuurimme on avoin ja vapaa, mutta tietyt kehykset ovat kuitenkin olemassa. Työ on ei ole aina helppoa, mutta asetamme yhdessä mittarit ja tavoitteet ohjaamaan päivittäistä tekemistä. Työteliäisyyden vastapainoksi teemme yhdessä mukavia asioita, lähdemme päivällä vaikkapa lenkille tai uimaan avantoon.

Tehdystä työstä saa meillä myös palkkaa. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi maksamme bonuksen tulosten mukaan, emmekä aseta kattoa bonuksille syömään motivaatiota.

Herättikö ajatuksemme sinut? Voisitko sinä potkia kanssamme samaan maaliin?

Jos arvomme keskinäinen luottamus, välittäminen ja kiittäminen, rohkeus ja avoimuus kolahtavat, etkä pelkää painaa duunia, ota meihin rohkeasti yhteyttä.
Yhteinen menestyksemme kulkee aina henkilökohtaisen menestyksen edellä.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla lauri.kannas@ovalcompany.fi tai jan.eriksson@ovalcompany.fi, ja kerro itsestäsi lisää.

Voit täyttää hakemuksesi myös täällä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *